Nieuwsbrief Stilbeeld - februari 2015
 
Bekijk nieuwsbrief in uw browser

NIEUWSBRIEF

FEBRUARI 2015STILBEELD IS JARIG!


Even kennismaken: mijn naam is Dasha Elfring, ik werk sinds 2005 als uitvaartfotograaf. Onder de naam Stilbeeld uitvaartfotografie maak ik gevoelvolle fotoreportages, die nabestaanden blijvend tot troost en kracht zijn. In de afgelopen tien jaar heb ik bij meer dan honderd uitvaarten mogen fotograferen. Ik heb ervaren dat een goede fotoreportage niet alleen de herinnering vastlegt, maar ook de emotie rond het afscheid vasthoudt. De liefde en aandacht, waarmee mensen afscheid nemen van hun dierbaren, zijn terug te vinden in de beelden, en geven zo steun bij het accepteren van het gemis.

Nog steeds word ik geraakt door de positieve reacties die ik ontvang van mensen voor wie ik heb mogen werken. Ik wil mijn werk daarom graag bij een breder publiek onder de aandacht brengen. Omdat ik oprecht geloof dat mensen die een dierbare verliezen, echt troost in mijn werk kunnen vinden.
In deze nieuwsbrief wil ik u graag laten kennismaken met mijn werk en mijn werkwijze. En omdat ik mijn tienjarig jubileum vier, bied ik u bovendien een tijdelijke kennismakingsactie aan. Wie jarig is, trakteert tenslotte!

STILBEELD OP TV


Een foto is een foto. Maar wilt u mij als uitvaartfotograaf in beweging zien? Kijk dan naar Man bijt hond, rubriek Wekker Wakker Werken (uitzending maandag 2 februari 2015 bij NPO 2).

 
KIJK NU DE UITZENDING

WERKWIJZE
 

Betrokken, geduldig en integer: dat is kenmerkend voor mijn werkwijze. Elke opdracht begint voor mij met een voorgesprek. Zodat ik weet wat voor de nabestaanden belangrijk is, en vanuit die insteek ik tijdens het afscheid haast onzichtbaar aan de slag kan gaan.

Ik werk op basis van heldere afspraken. Doorgaans is de uitvaartondernemer mijn opdrachtgever. U bepaalt zelf of u mijn diensten met of zonder bemiddelingskosten aanbiedt aan de nabestaanden. Maar of het nu om een standaardaanbod of maatwerk gaat: u weet van tevoren wat u van mij kan verwachten en kan aanbieden aan uw cliënten. Wel zo prettig in een periode waar nabestaanden hun tijd en energie hard nodig hebben voor een liefdevol afscheid.

AANBOD
 

Pakketten
Stilbeeld biedt u drie pakketten aan met een vaste prijs. De prijzen zijn inclusief btw en reiskosten bij locaties tot 75 km vanaf Haarlem. Bij langere afstanden geldt een kleine toeslag. Bij elk pakket hoort een telefonisch voorgesprek. De foto's worden afgeleverd op dvd. De familie kan daarmee zelf een album maken.


Pakket A voor € 295    1,5 uur aaneengesloten aanwezig op 1 locatie
Pakket B voor € 495    2
,5 uur aaneengesloten aanwezig op 1 locatie of meer locaties
Pakket C voor € 695    4 uur aaneengesloten aanwezig op 1 locatie of meer locaties

 
DOWNLOAD FOLDER

Maatwerk
Ook voor wensen buiten een pakket om kunt u terecht bij Stilbeeld. Bijvoorbeeld voor het maken van foto's op de dagen voorafgaand aan of na de uitvaart. Denk hierbij aan de opbaring of de asverstrooiing. Ook kan Stilbeeld een album op maat leveren of de foto's presenteren op een website.

 
VOORBEELDEN MAATWERK

KENNISMAKINGSACTIE
 

Omdat ik het belangrijk vind om u kennis te laten maken met mijn werk, bied ik nieuwe opdrachtgevers tijdelijk een eenmalige introductiekorting op een van de pakketten. U kunt kiezen uit:

Pakket B voor de prijs van € 295 (€ 200 korting)
of
Pakket C voor de prijs van € 495 (€ 200 korting)

Deze aanbieding is geldig tot 1 juni 2015.

JUBILEUMACTIE BESTAANDE RELATIES
 

Ook mijn vaste opdrachtgevers wil ik graag een blijk van waardering bieden voor het vertrouwen, dat ze mij hebben gegeven. Bij bemiddeling van drie reportages in 2015 maak ik gratis een kleine bedrijfsreportage voor u, geheel rechtenvrij. 

CONTACT
 

Bent u geïnteresseerd in een van de aanbiedingen? Neem dan contact met me op via onderstaande button. Ook voor een vrijblijvende kennismaking kunt u me op die manier bereiken.
 
CONTACT MET STILBEELD
Facebook
Website
Email
Copyright © *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*. Alle prijzen inclusief btw en gegevens onder voorbehoud.
 
Stilbeeld uitvaartfotografie • Prins Bernhardlaan 79 • 2033 WK Haarlem • 06-45490032
 
Levering volgens algemene voorwaarden van FotografenFederatie, gedeponeerd bij de Rechtbank Amsterdam onder nummer 84/2011. Lid van Netwerk Uitvaartvernieuwers & GKf Fotografen